3/02/2012

Lisään joku toinen päivä kuvia, mutta nyt teen merkin että elän!

Someone is famous.

Hahaa on se nyt tännekkin pakko ilmoittaa teille kaikille jotka että ole mun facebook kamuja.
Meikkis on nimittäin julkkis, josta julkaistiin lehti juttu täällä ameriikassa. En ihan Vogueen vielä päässyt, mutta lähellä käytiin nimitäin jossain paikallis lehdessä.
Joka viikko lehti valitsee yhden nuoren who does something amazing. No minut valittiin siihen sitten, koska olen kuulemma erityisen aktiivinen vaihtari ja oppilas. Hahaa oli lievä ihmetys mennä facebookiin kun huomasin että suomen yfu tiesi tästä ennen minua :D
http://westbloomfield.patch.com/articles/whiz-kid-finnish-sophomore-finds-home-at-andover <-- tuossa on siis linkki jos olet kiinnostunut.

No mutta on se kyllä kuitenkin pakko myöntää että kiirettä on pitånyt ja aika aktiivinen elämässäni olen ollut.
Koriksessa on play offit alkanut ja voitettiin myös meidän liiga. Armotonta treeniä on siis koko ajan. Tuossa samaan aikaan yritän myös juosta niin paljon kun on mahdollista ja yleensä treenien jälkeen lähdenkin lenkille. (i am in love).
Tämä ei kuitenkaan lopu tähän sillä kyllähän jonkinlaista musiikkia on harrastettava. Orkesteri ja band vie aikaani ja samoin kuoro. Kaikkia noita on kolme kertaa viikossa joten oboe on tullut puhallettua ja varmaan edes hieman kehityttyä. Ehkä.
Kuitenkin koris season alkaa olla pikku hiljaa pian ohi joten pitää keksiä joku uusi laji. Tai no olen jo keksinyt ja päätin että yritän softballia, mikä on naisten versio baseballista. :) hahaa meikkis siellä pelailemassa. Ehkä.
Niin ja sitten plan b on ain track mihin muo yritetään kovasti saada mukana, mutta ei ole oikeen innostanut.
Pitää siis katsoa mihin elämä kehittyy. Ehkä päädynkin vain jazz bandiin soittamaan pianoa tai jotain :)

Yritän tässä tehdä tällaista kattavaa päivitystä että mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan, mutta kaikkia on ollut aikas samanlaista kun aina. Viikot vietän koulussa, soittaen ja pelaten korista ja sitten viikonloput kavereitten kanssa tai sitten kotona perheen kanssa.
Arki on aikas tavallista koko ajan.
Paitsi että neljän viikon päästä sen rikkoo sprong break jolloin luvassa on road trip floridaan ja disneyyyyyyyn!!
Juu siis kyllä tulemme ajamaan sen autolla, koska lentoliput on niin kalliit. Sinne siis menen pian ja olen ihan hullun innoissani, koska kaikki jotka tuntevat minua ehkä voivat ehkä tietää että rakastan disneyä ja toy storia ja kaikkia noita kavereita <3
ja sitten kun tuun takas kotiin michiganiin niin on huhtikuun puoli väli ja melkein kesä jä lämpö. ( ja unfotunately kotiin palu). On erittäin kamalaa ajatella että aika kuluu niin nopeasti. Oon haaveillut tästä aina ja nyt oon täällä ja aika kuluu niin nopeasti että pelottaa. En millään haluaisi että koris loppuu koska tämä saattaa nyt olla sen historian viimeinen kerta kun sitä pelaan ja joukkueeni on mahtava. Rakastan sitä piirettä että mitä ikinä tapahtuu niin aina ollaan yhdessä. Hävitään ja voitetaan yhdessä. Jos joku miss the lay ups (missaa) ei se mitään vaan yritetään uudestaan ja sitten nauretaan. Ne on ihania ja siksi vaan äitille ja iskälle tiedonksi että päätin että tuun tänne kylään uudenvuoden jälkeen koska silloin on koris season käynnissä ja nään ne kaikki taas pelaamassa! Samoin on täälläkin pakko kehua että valmentajani on paras mitä voi vain kuvitella. Koko joukkue rakastaa häntä hurjasti koska hän on koko ajan tosissaan mutta silti nauraa meidän tyhmille jutuille ja on vaan niin ihana.
Mitäs muuta täällä nyt sitten on tapahtunut, ei kai mitään ihmeellistä. Ihan perus elämää täällä näin mennään mukavasti. Muuten pahoittelen tätä mun suomen kieleä ja näitä kielioppi virheitä mutta se on vähäsen hakusessa niin kuin myöskin ruotsin kieli :) yritin yhtenä päivänä miettiä jotainnihan normaaleja sanoja ja lauseita, mutta huomasin että pistin koko ajan enkun sanoja joukkoon. Hassua hassua. En nyt tiedä mitä kirjoittaa mutta haluan tehdä nyt tällaisesn monipuolisen (tai sitten en) päivityksen ja näyttää että olen elossa ja hengitän ja kaikki on hyvin. Sain muuten uuden sängyn ja se on mahtava. Tuun kaipaanmaan sitä varmaan eniten. Vitsi vitsi, emmä sitä eniten kaipaa. Haittaakse?
Hhaaaaaaaa oon niin hauska kun tiedän näitä jutskia. Terveisiä vaan ja niin.
Nyt alkaa kyllä kaikin puolin tulla niin huonoa juttua joten lopetan.
Heivaan hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti