8/23/2011

JungeliBungeliBänG!




Hei vaan kaikki ihmiset siellä. Minulle kuuluu aivan vallan mainiota tällä hetkellä ja kaikkea kivaa on tapahtunut viimisen viikon aikana. (nyt tulee erittäin lyhyt katsaus.)

Alkuviikolla vietin laatu aikaa isoveljeni kanssa katsellen leffoja, joista kokonaan katsoi vain yhden, nimittäin jostain kumman syystä nukahdin jokaisen muun leffan aikana. Käytiin myös ostamassa salaa (Travis osti, minä katsoin vierestä) $200 kajuttimet, jotka ovat aivan mahtavat. Popitettiin täysillä Darudea ja mentiin ulos kuuntelemaan, kun bassot kuului seinienkin läpi.


Torstaina oli varsin mukava päivä, koska silloin oli maailman mukavimmat Cross Country treenit. Aamulla oli treenit ihan normaalisti, mutta sitten pidettiin poikkeuksellisesti myös iltapäivä treenit, jonne tuli myös Lahser High Schoolin XC-joukkueet. Meidän koulun tytöt päätettiin sitten repästä ja pukeuduttiin kaikki mahdollisimman värikkäisiin ja hassuihin vaatteisiin. Itselläni oli päällä hopea jumppapuku ja värikkäät shortsit.

Se oli oikein hauskaa, kun kaikilla oli mitä ihmeellisempiä vaatteita päällä.
Tässä hieman kuvia...


JATKUU!!!

Lauantaina oli sitten elämäni ensimmäin jenkki juoksu, joka kyllä meni vähän penkin alle. Osallistuttiin siis pienellä porukalle 5 km (joka on virallinen Cross Country-matka) juoksu race:lle, ja aikaa tuli 25.28. Nyt vaan odotan seuraavaa juoksua, että saan parannettua tota aikaa. Tämän jälkeen mentiin koko joukkue aamupalalle ja olen aina yhtä hämmentynyt kun ihmiset tilaavat aamupalaks pannareita. Samoin nutella ei ole ihan mun juttu täällä ollut.

Sunnuntai oli mahtava päivä. Ensin nukuttiin Lexin kanssa 13 tunnin yö unet ja päivällä Savannah tuli meille ja leivottiin keksejä Lexin blood driveing:iin (eli suureen veren luovutus tapahtumaan) katottiin samalla myös samalla leffaa ja juteltiin kaikkea mukavaa. Illalla mentiin sitten syömään clubille ja meille kerrottiin että lähdetään jouluksi matkalle ja suuntana on...HAVAJI!! Apua aivan mahtavaa ja samalla päätettiin aloittaa terveellinen elämä että ollaan sitten kunnossa kun mennään sinne. TAJUATTEKO HAVAJI!!! minä en nimittäin tajua! :) Illalla sitten mentiin Savannahn luo ja tanssittiin ja kuunneltiin musiikkia. Se oli aikas mukavaa myös. :) Kuvia siitä ja samoin lauantain juoksusta myöhemmin. :)

Mutta nyt päätän tämän lyhyen raporttini tähän ja menen nukkumaan koska huomenna lähden kello 7.00 Cross Country leirille ja sieltä tulee paljon kuviaa. JEe !! :) HEipsun kaikki rakkaat ihmiset, pitäkää lippu korkealla ja nauttikaa koulun käynnistä ja Suomen kauniista elokuusta!

5 kommenttia:

  1. Tuskin ikävöit jouluna Suomea, kinkkua, lanttulaatikkoa, kylmää, pimeää...;)

    VastaaPoista
  2. Mulle kelpais kyllä joululoma Havaijilla!!
    Meinattiin mennä sinne Jyrkin kanssa, mut sitten päädyttiinkin Borneolle.
    terkuin ellu (=kateellinen ;)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Mahtavaa, en voi muuta sanoa. Oon niin iloinen sun puolesta.

    VastaaPoista
  5. Hyvä meiniki babe!!! =) ja Hawaiiiiii Wow!

    VastaaPoista